Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Navodari Persoana Fizica

Case De Vanzare Navodari Persoana Fizica

Persoana fizica vand vila ultramoderna in zona titulescu. Anunturi imobiliare case de vanzare.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Tip proprietate apartament casa / vila garsoniera teren spatiu birou spatiu comercial spatiu industrial. M patrati , situat in navodari , pe aleea meduzei 17 est. Imobilul se vinde la gata si este alcatuit din 2 dormitoare, grup sanitar, bucatarie , living, avand finisaje moderne si de calitate.

Case De Vanzare Navodari Lajumate Ro Anunturi Gratuite
vizitati articolul complet aici : https://lajumate.ro/anunturi_case-vile-de-vanzare_in-navodari-ct.html
185 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari. Vand urgent garsoniera in navodari, str. Trebuie sa aveti cont si sa fiti logat pentru a putea creea o alerta de pret!

Case vile de vanzare in navodari.

Persoana fizica vand vila ultramoderna in zona titulescu. Spațiul de la parter are o suprafață de 60m² și este pretabil pentru orice activitate comercială, iar cel de la etaj are o suprafață de 70m² și a funcționat ca atelier. 1 oferte de case de vanzare au fost gasite.

In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi cu privire. Colaboram cu agentii imobiliare din constanța, dezvoltatori sau persoane fizice care decid sa isi vanda pe cont propriu casele, astfel. De vanzare casa p+1+m,15 camere,p=2 dormitoare,living,baie ,bucatarie;et1=3 dormitoar.

Case Vile De Vanzare La Mare In Năvodari Anunturi Imobiliare Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/vanzare-case-vile/constanta/navodari
Inchiriez cabana cu ciubar in somesul rece. Persoana fizica vand teren intravilan proprietate, 400 mp in mamaia sat, la 100 de m de sensul giratoriu de la benzinaria vol si 800 m de plaja. Azi 06:39 101 m2 | 9 camere.

Spatiul este amenajat si utilat complet pentru bar si alimentara , dispune de grup sanitar , dotat cu sistem de alarma.

Persoana fizica vand teren intravilan proprietate, 400 mp in mamaia sat, la 100 de m de sensul giratoriu de la benzinaria vol si 800 m de plaja. Vezi 349 rezultate pentru case de vânzare în năvodari la cele mai bune prețuri, cu cea mai cauți mai multe imobiliare de vânzare? Apartament de vanzare in mamaia nord pe strada d8 la 50 m de faleza cu o suprafata construita de 80 mp.

Spațiul de la parter are o suprafață de 60m² și este pretabil pentru orice activitate comercială, iar cel de la etaj are o suprafață de 70m² și a funcționat ca atelier. Azi 06:39 101 m2 | 9 camere. Anunturi imobiliare case de vanzare.

Casa De Vanzare In Navodari Adroa Realty Buy
vizitati articolul complet aici : https://adroa.top/realty-buy/?header=Casa+de+vanzare+in+Navodari
Casă de vanzare cu canal, centrala proprie, gaz, electricitate in navodari. 185 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari. Particular , vand spatiu comercial de.

Case vile de vanzare in navodari.

Apartament de vanzare in mamaia nord pe strada d8 la 50 m de faleza cu o suprafata construita de 80 mp. Casă de vanzare cu canal, centrala proprie, gaz, electricitate in navodari. Cele mai multe anunturi cu case de vanzare din iasi.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Navodari Persoana Fizica"