Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vinete Coapte La Borcan

Vinete Coapte La Borcan

Vinete la borcan este o reteta pentru iarna foarte buna. Pentru treaba asta avem nevoie de vinete coapte, borcane de 720 sau de 370 in functie de cat de mare vreti sa fie o portie, putin ulei si sare grunjoasa.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Mai ales daca nu va place sa patrati legumele la congelator. Vinete la borcan pentru iarna, reteta simpla, fara conservan. Preparare vinete la borcan :

Vinete Coapte La Borcan Pentru Iarna Rețete Fel De Fel
vizitati articolul complet aici : https://retetefeldefel.ro/vinete-coapte-la-borcan-pentru-iarna/
Eu am copt vinetele pe gratar la jar dar se pot coace pe plita sau in cuptor. Sunt usor de preparat, foarte gustoase, tin foarte bine peste iarna si nici nu ocupa loc in congelator. O încerc, mai ales c?

Se aleg vinete coapte, de mărime mijlocie, de culoare aproape.

Ii intoarcem des, pe toate partile sa punem vinetele cu ardeii in borcane, le acoperim cu capac etans. Vinete gata coapte si curatate, perfecte pentru salata de vinete. Eu o pregatesc atunci cand nu mai am loc in congelator (pe care de obicei il umplu cu fructe).

Mai ales daca nu va place sa patrati legumele la congelator. Se coc vinetele direct pe flacara aragazului (ramin albe). Aveam la dispozi?ie ni?te vinete mai ciudate, rotunde, foarte mov.

Vinete Coapte La Borcan Pentru Iarna Rețete Fel De Fel
vizitati articolul complet aici : https://retetefeldefel.ro/vinete-coapte-la-borcan-pentru-iarna/
Se coc vinetele direct pe flacara aragazului (ramin albe). Vinete la borcan pentru iarnă, mult mai gustoase decât vinetele congelate! Sunt o mare iubitoare a retetelor cu vinete si nu ratez nicio ocazie sa le pregatesc in fel si chip!

Eu o pregatesc atunci cand nu mai am loc in congelator (pe care de obicei il umplu cu fructe).

Dam pe razatoarea mare telina, morcovul si dovlecelul. Iarna se desface borcanul si imediat se face o salata sau o musaca. Vinete gata coapte si curatate, perfecte pentru salata de vinete.

Vinete la borcan pentru iarna, reteta simpla, fara conservan. Se umplu borcanele doar putin mai mult de 3/4, apoi se pune deasupra cam de 1 cm ulei de. Preparare vinete la borcan :

Vinete Murate Cea Mai Simplă Rețetă De Conserve Ce Face Mimi
vizitati articolul complet aici : https://www.cefacemimi.ro/vinete-murate/
Se aleg vinete coapte, de mărime mijlocie, de culoare aproape. Optional se pot toca sau se desfac in fisii. Vinete la borcan pentru iarna, reteta simpla, fara conservan.

Vinete gata coapte si curatate, perfecte pentru salata de vinete.

Reteta de vinete coapte la borcan. Vinete coapte pastrate in borcan pentru iarna reprezinta solutia cea mai buna de a pastra vinetele atunci cand spatiul din congelator nu este suficient. Eu am copt vinetele pe gratar la jar dar se pot coace pe plita sau in cuptor.

Posting Komentar untuk "Vinete Coapte La Borcan"