Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Reteta Strudel Cu Mere Cu Aluat Foietaj

Reteta Strudel Cu Mere Cu Aluat Foietaj. Se acopera stafidele cu rom si apa calduta. 3 ianuarie 20211 august 2019. Nu incercati sa intindeti uleiul cu pensula, aluatul e foarte fragil si se va perfora. Eu am ales sa fac reteta de strudel cu mere din aluat de foietaj facut in casa. Daca nu aveti timp sa faceti.

Faina alba 250 g, sare 0.5 lingurite, apa calda 125 ml, galbenusuri de ou 2 buc, unt topit 100 g, mere 1.5 kg am in vedere merele intregi, inca necuratate si taiate, lamaie 0.5 buc, stafide 100 g sau merisoare, zahar 100 g, pesmet 100 g, smantana 120 g orice smantana fermentata, simpla. Se acopera stafidele cu rom si apa calduta. Un gălbenuş, 3 linguri de lapte. În sfârșit a venit timpul și pentru el. Se poate prepara si cu alte fructe.

Placinta Cu Mere Facuta In Casa Reteta Video Jamilacuisine
Placinta Cu Mere Facuta In Casa Reteta Video Jamilacuisine Source from : https://jamilacuisine.ro/placinta-cu-mere-reteta-video/
400 g aluat de foietaj. Acum, la multe patiserii, sub denumirea de strudel, găsim un aluat tip foietaj, cu ușoare urme de umplutura ( mere, brânză, etc) si care au. Radem merele si adaugam zaharul si scortisoara. Un gălbenuş, 3 linguri de lapte. Un desert delicios, foarte fraged si aromat!

Mod de preparare strudel cu mere:

Oricum ar fi, iese delicios. Acest strudel cu mere se prepara foarte usor cu foi din comert (foi subtiri de placinta) si este un desert ieftin si foarte gustos. O reteta clasica de aluat de foietaj, facut in casa, cu unt, delicios si nu foarte greu de facut. Eu am ales sa fac reteta de strudel cu mere din aluat de foietaj facut in casa. Strudel cu mere si scortisoara este un desert delicios si simplu, pe care il poate face oricine, e cel mai simplu desert.

A fost atât de bun, foile au iesit perfect. Oetker noile arome din gama premium, pe care abia asteptam sa le testez. Blogul lui cătă placintele cu mere si foietaj jane austen apple. Ingrediente reteta strudel cu mere: Radem merele si adaugam zaharul si scortisoara.

Strudel Cu Mere Caietul Cu Retete
Strudel Cu Mere Caietul Cu Retete Source from : http://www.caietulcuretete.com/2013/11/strudel-cu-mere.html
400 g aluat de foietaj, 4 mere mari, 4 linguri de zahar, 1 lingurita scortisoara, 50 g margarina rama, 1 galbenus pentru uns. Un gălbenuş, 3 linguri de lapte. Nu incercati sa intindeti uleiul cu pensula, aluatul e foarte fragil si se va perfora. Rețetă de plăcintă cu mere sau ștrudel de mere dulci să prepari prăjitură. Receta con instrucciones en video:

Strudel /cu mere si nuci cu foietaj.

Se acopera stafidele cu rom si apa calduta. Eu am ales sa fac reteta de strudel cu mere din aluat de foietaj facut in casa. Aluatul pentru foietaj nu trebuie uns cu nimic si nici tava, daca este antiaderenta. Cu cateva zile in urma am primit din partea echipei de la dr. Un gălbenuş, 3 linguri de lapte.

O si vad pe strabunica mea buia cum. Reteta de strudel cu mere este o reteta preparata cu aluat de foietaj facut in casa. Radem merele si adaugam zaharul si scortisoara. Oricum ar fi, iese delicios. Nu incercati sa intindeti uleiul cu pensula, aluatul e foarte fragil si se va perfora.

Placinta Cu Mere Si Aluat Fraged Cu Iaurt Rețete Pentru Toate Gusturile
Placinta Cu Mere Si Aluat Fraged Cu Iaurt Rețete Pentru Toate Gusturile Source from : https://retetepentrutoategusturile.ro/2015/02/placinta-cu-mere-si-aluat-fraged-cu-iaurt.html
Merele le calim impreuna cu untul, zaharul si scortisoara, pana scade zeama lasata. Faina alba 250 g, sare 0.5 lingurite, apa calda 125 ml, galbenusuri de ou 2 buc, unt topit 100 g, mere 1.5 kg am in vedere merele intregi, inca necuratate si taiate, lamaie 0.5 buc, stafide 100 g sau merisoare, zahar 100 g, pesmet 100 g, smantana 120 g orice smantana fermentata, simpla. Oricum ar fi, iese delicios. Din pacate, insa, toate aluaturile de foietaj din comert sunt facute exclusiv cu margarina. 1 pachet aluat foietaj, 6 mere, 6 linguri de zahar, 1 lamaie, 4 linguri pesmet, 2 linguri zahar pudra.

Caleste merele rase impreuna cu zaharul si cu untul pana scade tot lichidul pe care il lasa.

30g unt, un kg mere, 100g nucă măcinată, 50g gris, 100g zahăr, scorţişoară după gust, coaja de la o lămaie. Daca pina acum era un desert pretentios din cauza aluatului de foietaj, acum am sa va dau o reteta usoara care se face rapid. Foile de aluat pentru ștrudel se pot cumpăra din comerț. Ingrediente reteta strudel cu mere: 400 g aluat de foietaj.

Posting Komentar untuk "Reteta Strudel Cu Mere Cu Aluat Foietaj"